KONYA / BOZKIR - Bozkır Anadolu Lisesi

Bozkır Anadolu Lisesi

Yukarı Mahalle Fevzi Paşa Caddesi No 150 Pk 42630 Bozkır KONYA
Vizyon
Öğrencilerimizi Anayasada ifadesini bulan, Atatürk milliyetçiğine bağlı; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen insanlar olarak yetiştirmek; eğitim ve öğretim alanında Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmak; her alanda hızlı bir iletişim süreci yaşadığımız dünyada, uluslararası standartları yakalamış olan başarılı eğitim kurumları arasında yer almaktır.
Misyon
Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak. Uygulanan eğitim metotları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek ülkemizde eğitim ve öğretim alanında lider bir kurum olmak.
Başarılar
2007-2008 ve 2008-2009 Eğitim-Öğretim Yılı Konya ili Anadolu Liseleri Üniversite Yerleştirme Birincisi. 2012-2013 YGS BAŞARI ORANI %60 2013-2014 YGS BAŞARI ORANI %62 2014-2015 YGS BAŞARI ORANI %63,2
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Normal
Kalorifer
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
0 - YOK
Ulaşım
İl Merkezine her yarım saatte bir dolmuş seferi vardır. İlçe Merkezine Belediye Dolmuşları her yarım saatte bir dolmuş seferi vardır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Bozkır Meslek Yüksek Okulunun yanında olup 200 metre aşağısında Bozkır Devlet Hastanesi bulunmaktadır.Ayrıca 100 metre mesafede TOKİ konutları bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl Merkezine uzaklığı 110 km olup saat 06:30 ile 19:00 saatleri arasında her yarım saatte dolmuş servisi vardır.İlçe Merkezi ne olan uzaklığı 1 km dir.